search
Bella Ramsey hint naar gruwelijk detail in seizoen 2 van 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Bella Ramsey hint naar gruwelijk detail in seizoen 2 van 'The Last of Us'

Seizoen 1 van The Last of Us zit erop, maar we blikken nu al vooruit op wat er komen gaat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu het eerste seizoen van The Last of Us erop zit, kijken we meteen uit naar het vervolg. Wanneer dat verschijnt is nog onduidelijk, maar actrice Bella Ramsey hint al naar gebeurtenissen uit de sequel.

Bella Ramsey speelt Ellie in The Last of Us op HBO. Ze geeft aan nog niet te weten wat er gaat gebeuren, maar iedereen die de twee games gespeeld heeft zal een goed idee hebben.

The Last of Us seizoen 2


Enkele spoilers voor The Last of Us: Part 2 volgen. Wat spelers van die game zullen weten, is dat het een vrij depressief verhaal kan zijn. De personages krijgen het in ieder geval zwaar te voortduren, met grote gevolgen voor enkele hoofdpersonages.

In een interview blikt Ramsey alvast vooruit op het tweede seizoen. Maar eerst heeft ze het kort nog even over het einde van seizoen 1, over de leugen die Joel Ellie vertelt:

"Ik denk niet dat Ellie hem gelooft. In wezen denk ik niet dat ze dat doet, maar ze moet zichzelf dwingen hem genoeg te geloven, want de gedachte dat het niet waar is, is te pijnlijk. Dus ik denk dat ze zichzelf dwingt hem te geloven omdat ze dat moet voor haar eigen gezond verstand. Maar ik denk dat ze diep van binnen altijd een ander gevoel heeft gehad."

Bella Ramsey over The Last of Us seizoen 2


En over seizoen 2:

"Wie weet wat er gaat gebeuren in seizoen 2? Ik weet het eigenlijk niet. Dat gezegd hebbende, ik heb in enkele schrijverskamers gezeten, maar ik weet nog steeds niet wat ze uitbroeden."

Daarna heeft ze het over haar relatie met Joel, en wat de toekomst van de serie voor de twee te bieden heeft:

"Het zou raar zijn om het voor een groot deel zonder Pedro [Pascal] te doen. Het zou triest zijn, maar ik denk dat dat ook werkt. Ja, ik bedoel, we zullen zien. We zullen zien. We zullen zien. Maar het zal zeker raar zijn, want zoals ik al zei, mijn ervaring is zo gebonden aan hem."

Maar een toekomst zonder Joel is niet ondenkbaar, want voor Ellie zullen er meer mensen in het leven verschijnen:

"Ik kijk erg uit naar de relatie met Dina. Ik denk dat dat cool gaat worden. Ik denk dat het heel lief gaat worden en ik ben blij dat Ellie dat begrijpt vanwege wat er met Riley is gebeurd en ik ben blij dat ze een goede relatie kan hebben en dat er voorlopig geen tragisch einde aan komt. Proberen na te denken over wat er gebeurt in de tweede game. Maar ja, ik weet dat het niet goed afloopt, toch? Maar ze kan het tenminste langer ervaren."

Het eerste seizoen van The Last of Us is nu te zien op HBO Max.

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen