search
 'Young Sheldon' onthult hoe seizoen 13 van 'The Big Bang Theory' had kunnen zijn
Series / Nieuws

'Young Sheldon' onthult hoe seizoen 13 van 'The Big Bang Theory' had kunnen zijn

Sheldon blijkt een verborgen kwaliteit te hebben, die je misschien niet meteen bij hem zou verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In het nieuwe seizoen van Young Sheldon blijkt Sheldon een kwaliteit te hebben die we nog niet eerder bij hem hadden gezien. En niet zomaar een, want deze kwalitieit had heel goed verder onderzocht kunnen worden in het 13e seizoen van The Big Bang Theory dat er nooit is gekomen.

Vier jaar nadat The Big Bang Theory eindigde, zette de wereld zich voort via prequel Young Sheldon. De prequel heeft veel plotgaten gecreëerd, maar biedt ook verklaringen voor een paar van Sheldons vreemdste eigenaardigheden. Soms geeft Young Sheldon ook een idee van hoe zijn toekomst eruit zou hebben gezien als The Big Bang Theory na seizoen 12 was doorgegaan.

Sheldon als vader


Dankzij de volwassen verteller in Young Sheldon weten we dat Sheldon kinderen heeft met Amy. Het feit dat hij vader werd had een verhaallijn kunnen zijn in The Big Bang Theory seizoen 12. Hoewel dat niet gebeurde, bevestigt Young Sheldon seizoen 6 dat hij een geweldige vader zou zijn geweest.

In de aflevering "Teen Angst and a Smart-Boy Walk of Shame" zien we hoe de Coopers omgaan met het hebben van een pasgeboren baby. Dit is een hele opgave, maar wanneer Sheldon tijd doorbrengt met zijn nichtje kan hij haar makkelijk kalmeren. Dit bewijst dat Sheldon, ondanks zijn beruchte sociale onbekwaamheid, goed met kinderen kan omgaan.

Aangezien Sheldon een aantal slechte eigenschappen van zijn moeder, Mary, heeft geërfd, zou het goed kunnen dat hij deze goede kwaliteit ook van haar heeft. Waarom Sheldon zo gemakkelijk met kinderen omgaat, had verder kunnen worden onderzocht in seizoen 13 van The Big Bang Theory.

Young Sheldon is te zien op HBO Max.





Aanbevolen artikelen