Nieuwe clip Prime Video-horrorserie 'Dead Ringers' met Rachel Weisz

Een tipje van de sluier wordt opgelicht in de nieuwe tease trailer voor deze serie.

Valeria Milić, 15-03-2023 15:00

In de reboot van David Cronenberg's film zien we topactrice Rachel Weisz als de tweeling Beverly en Elliot Mantle. Deze keer betreft het twee vrouwelijke gynaecologen. Afgezien van het verschil in sekse lijken de dames net zo bizar als de mannelijke tweeling uit de film.
De zussen zijn aan elkaar verknocht. Beiden hebben hetzelfde beroep, maar delen ook een bizarre kijk op de werkelijkheid.

Eigen aanpak

In de tease clip, die je hieronder kunt bekijken, eten Beverly en Elliot samen een hapje. Uit hun gesprek blijkt dat ze hun werk wat saai vinden. Immers, de rest van je werkende bestaan baby's op de wereld zetten is niet echt opwindend.

De zussen willen voor zichzelf beginnen en een eigen verloskliniek opzetten. Op deze manier werken ze middels hun eigen aanpak, wat volledige controle oplevert. En dat is uiteraard inclusief het laboratorium.

Op het oog is dit geen raar gesprek, ware het niet dat Beverly en Elliot zo hun eigen invulling willen geven aan het runnen van een kliniek.

Dead Ringers gaat op 21 april van start op Prime Video.Lees meer over: Dead Ringers, Rachel Weisz, Emily Meade, Jennean Farmer

Populair nieuws