search
'Picard' bezorgt fans spetterende verrassing! Fan-favoriet 'Next Generation'-personage keert terug in seizoen 3
Series / Nieuws

'Picard' bezorgt fans spetterende verrassing! Fan-favoriet 'Next Generation'-personage keert terug in seizoen 3

Het verhaal van dit personage wordt tot vreugde van de fans afgerond in 'Picard'.

Showrunner Terry Matalas maakt zijn eerdere belofte waar. Naast de originele TNG-crew mogen we Ro Laren (Michelle Forbes) opnieuw verwelkomen. Velen vonden destijds dat haar verhaal in TNG niet naar tevredenheid was afgerond.

Forbes speelde destijds in acht afleveringen van TNG mee als bemanningslid van de Enterprise. Tijdens een missie sympathiseerde Ro echter met de Maquis, die als een terroristische organistie werden gezien. Zij verliet de Enterprise definitief, en nu wordt eindelijk onthuld hoe het Ro sindsdien vergaan is.

Terugkeer via een omweg


Nadat Ro zich bij de Maquis aansloot woonde zij in de Gedemilitariseerde Zone. Deze neutrale zone in het Alpha Quadrant was het gevolg van het verdrag tussen de Federacy en de Cardassian Union. Ro voerde diverse missies uit voor de Maquis en keerde na de oorlog in de Gedemilitariseerde Zone uiteindelijk terug naar haar thuisplaneet Bajor.

Starfleet wilde Ro arresteren maar heeft dit op verzoek van Picard (Patrick Stewart) niet gedaan. Op Bajor was Ro lid van de Bajoraanse militia. Deze werden geïntegreerd binnen Starfleet nadat de planeet zich aansloot bij de Federation. Zij was via een omweg dus weer terug bij Starfleet.

Afronding in Picard


Inmiddels heeft Ro de rang van commander, en verschijnt zij om haar oude vrienden weer bij te staan in de strijd tegen een mysterieuze vijand. Hierbij komt haar kennis van gevaarlijke organisaties uiteraard goed van pas.

Deze terugkeer heeft tot enthousiaste reacties geleid en Picard heeft de fans duidelijk een spetterende verrassing bezorgd.







Kijk Star Trek: Picard op Prime Video.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen