AI slaat weer toe, 'The Big Bang Theory'-hoofdrolspelers wisselen van sekse!

AI wisselt sekses 'The Big Bang Theory'

AI gaat aan de slag met 'The Big Bang Theory', en je herkent ze bijna niet meer.

Valeria Milic, 19 maart 2023 16:43

De meesten zijn bekend met apps waarbij je van leeftijd of van sekse kunt veranderen. Een Redditor leefde zich uit en liet de hoofdpersonen uit de populaire komedieserie van sekse veranderen.
Vervolgens maakte /u/Cool-Face5083 een meme van de getransformeerde hoofdpersonages. Het eindresultaat was bijzonder te noemen, sommigen waren namelijk bijna onherkenbaar.

Een andere komedie


De meme zie je hieronder:

title
by u/Cool-Face5083 in bigbangtheory


Leonard (Johnny Galecki) is niet van echt te onderscheiden. Sterker nog, hij doet volgens sommigen denken aan een bestaan persoon, de actrice Ariel Winter. Zij speelde in Modern Family de rol van Alex Dunphy.

Ook Penny (Kaley Cuoco) en Amy (Mayim Bialik) zijn geloofwaardig als heren. Over de laatste merkt /u/idknayoudecide op: "Toen ik Amy zag, had ik in eerste instantie moeite om haar te plaatsen".

Weinig verschil

Over Howard (Simon Helberg) laat /u/rambleandrumble vallen dat hij "gewoon Howard.....met een pruik op" is. Gek genoeg is zijn gezicht het enige dat én duidelijk te herkennen is én niet zo goed uit de verf komt. Sheldon (Jim Parsons) en Stuart (Kevin Sussman) zijn weliswaar ook herkenbaar, maar meer aannemelijk vergeleken met Howard.

Over Bernie (Melissa Rauch) en Raj (Kunal Nayyar) wordt tenslotte door meerdere mensen opgemerkt dat ze er appetijtelijk uitzien: "Dayumn" aldus /u/Y0ukn0w_wh0, waarbij een aantal anderen reageren met emoticons van vlammen.

Ander universum

/u/treetown1 ziet mogelijkheden voor een passende aflevering van de serie. Sheldon zou met een theorie komen over andere werelden, waarin iedereen weliswaar bestaat maar dan als de andere sekse. Vervolgens zou Sheldon in een realiteit terechtkomen waar dit daadwerkelijk zo is. Uiteindelijk zou het echter wel een droom blijken.

Als we AI mogen geloven is dit zeker een mogelijkheid.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.Lees meer over: The Big Bang Theory, Jim Parsons, Mayim Bialik, Johhnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar, AI

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws