Dit personage keert niet terug in seizoen 2 van 'House of the Dragon'

Veel fans waren onder de indruk van de jongere versie van Rhaenyra Targaryen, maar helaas zal de actrice niet terugkomen in seizoen 2.

Nienke Sterken, 20-03-2023 08:35

Milly Alcock heeft officieel bevestigd dat ze niet zal terugkeren in het volgende seizoen van House of the Dragon. Het is nog maar de vraag hoeveel castleden overblijven in seizoen 2.
De serie is een prequel van Game of Thrones en we volgen de val van de Targaryen-dynastie. Slechts vijf dagen na de première in augustus 2022 werd de serie al vernieuwd voor het tweede seizoen.

Alcock komt niet terug

In een recent interview met Deadline heeft Milly Alcock laten weten dat ze niet terug zal keren in seizoen 2 van House of the Dragon. Ze speelt de jongere versie van Rhaenyra Targaryen in de flashbacks.

Ze heeft namelijk onlangs getekend voor de hoofdrol in een aankomende productie van The Crucible in het Nationaal Theater van Londen. Toen er aan haar werd gevraagd of ze zou terugkeren in het tweede seizoen, liet ze duidelijk weten: "Nee, het is klaar"Andere personages

Door de ingewikkelde tijdlijn en de vele flashbacks in seizoen 1 van House of the Dragon moesten veel personages worden gespeeld door jongere acteurs. Het gaat onder andere over de personages Alicent Hightower, Jacaerys Velaryon en Aegon Targaryen.

Tot nu toe heeft nog geen van de jongere acteurs officieel bevestigd dat ze terugkomen in het nieuwe seizoen van House of the Dragon. Seizoen 2 gaat zich echter vooral focussen op de volwassen versies van Rhaenyra en Alicent.

Het is daardoor onwaarschijnlijk dat de jongere acteurs een grote rol gaan spelen, maar de kans blijft natuurlijk bestaan dat we sommige van hen terug zullen zien in flashbacks.

Check hieronder een exclusief interview met Milly Alcock en Matt Smith en stream House of the Dragon op HBO Max.

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO, HBO Max, Milly Alcock, Rhaenyra Targaryen

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix