'Band of Brothers'-opvolger 'Masters of the Air' lijkt nog dit voorjaar te verschijnen

Eindelijk is de eerste aflevering van 'Masters of the Air' aanstaande

Bas de Kramer, 22-03-2023 01:21

De opvolger van Band of Brothers en The Pacific zal nog deze lente debuteren op Apple TV+. De nieuwe serie Masters of the Air wordt geproduceerd door niemand minder dan Tom Hanks en Steven Spielberg. De serie wordt geregisseerd door Cary Fukunaga (ook regisseur van James Bond). De verwachtingen voor deze nieuwe serie zijn enorm hoog gespannen.

Plot

De serie gaat over de 'Easy Company', een divisie binnen de luchtmacht van het Amerikaanse leger, die in de tweede helft van WO2 een grote rol speelde in de oorlog. De serie zal ons het verhaal laten zien van de dappere geallieerde vliegeniers die in de lucht vochten tegen de Duitsers.

Wanneer te streamen?

De productie van de serie begon in april vorig jaar, de verwachting is daarom ook dat de serie nog dit voorjaar te bekijken zal zijn. Dit komt ook overeen met de eerdere tijdvakken die tussen de series zaten.

De serie The Pacific kwam tien jaar na Band of Brothers en tussen The Pacific en Masters of the Air zit nu een iets langere periode, maar die is veroorzaakt door de coronapandemie die ook de filmwereld even in zijn greep heeft gehouden

Het is nog altijd verrassend stil qua beelden en trailers rond de serie, maar dit zal nu toch echt snel moeten gaan volgen. We houden je hier op Serietotaal uiteraard op de hoogte!
Lees meer over: masters of the air, steven spielberg, band of brothers, tom hanks, apple tv

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix