search
Absurde foto voor nieuwe Prime Video-actiefilm 'Grand Death Lotto'
Films / Foto's

Absurde foto voor nieuwe Prime Video-actiefilm 'Grand Death Lotto'

Deze gevaarlijke situatie geldt ook voor de vrouwelijke hoofdrolspeler die de prijs per ongeluk wint en snel bescherming zoekt bij professionele bodyguards voor deze gruwelijke dag.

Wat hebben we nou altijd al willen winnen? De jackpot, juist. Maar willen we deze nog steeds als precies de beloning te verdienen valt door de winnaar om te leggen?

Daarover gaat de film Grand Death Lotto, binnenkort te zien bij Prime Video. We weten al een beetje wat we kunnen verwachten door een gedeelde, absurde foto van de filmset.

Tot zonsondergang


In Grand Death Lotto zijn de jackpot-winnaars pas gelukkig na één dag. Tot zonsondergang hebben de mensen de gelegenheid om de jackpot toe te eigenen door de winnaar om te leggen. Deze persoon is miljarden waard. Dit claimt de website Darkhorizons.com.

Chaos en razernij


Dit levert chaos en razernij op in de straten van het toekomstige, arme California. Deze situatie geldt ook voor de vrouwelijke hoofdrolspeler die de prijs per ongeluk wint en snel bescherming zoekt bij professionele bodyguards voor deze gruwelijke dag.

Foto gedeeld


De film wordt nu geschoten en een eerste, absurde foto is al gedeeld op social media. Hierop is onder andere een vlammenwerper te zien. Dit belooft de nodige actie.Begin 2024


Het is nog onbekend op welke datum Grand Death Lotto verschijnt op Prime Video. Naar verwachting is de film begin 2024 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen