We weten eindelijk zeker wie de vader is van Rory's baby in 'Gilmore Girls'

Er was nog jaren lang het mysterie over de vader van Rory's baby, maar we hebben nu eindelijk antwoord op onze vraag.

Nienke Sterken, 23-03-2023 16:13

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Een kostuum-supervisor van Gilmore Girls heeft eindelijk onthuld wie de vader is van Rory's baby.
In de serie volgen we het verhaal van de alleenstaande moeder Lorelai en haar slimme tienerdochter Rory in het stadje Stars Hollow. In 2007 werd het laatste seizoen uitgezonden, maar de serie keerde terug in 2016 met Gilmore Girls: A Year in the Life op Netflix. In de laatste aflevering kwamen we erachter dat Rory zwanger was, maar we wisten niet zeker wie de vader was.Vader wordt onthult

Nu, jaren na de cliffhanger, heeft kostuum-supervisor Valerie Campbell eindelijk onthuld wie de vader van Rory's baby is en het antwoord ligt best voor de hand. Campbell begint met het uitsluiten van een paar opties, zoals Wookiee waarmee Rory een one-night stand heeft gehad en de saaie Paul.

Uiteindelijk concludeert ze dat Logan Huntzberger de vader is. Daarna voegde ze toe dat de maker van Gilmore Girls niet begreep waarom de vraag er ooit is geweest, aangezien het antwoord "heel, heel, heel duidelijk" hoort te zijn. Bekijk Campbell's uitspraak hieronder.

Logan Huntzberger

"De enige voor de hand liggende keuze is, je raadt het al, Logan. Als het Paul was geweest, dan zou ze in de herfst van de baby zijn bevallen. Als het Wookie was geweest, dan zou ze op het punt hebben gestaan om te bevallen."


Bekijk nu Gilmore Girls en Gilmore Girls: A Year in the Life op Netflix.

Lees meer over: Gilmore Girls, Gilmore Girls A Year in the Life, Rory, Lorelai, Stars Hollow, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix