Keert deze beroemde actrice terug in 'Wednesday' seizoen 2?

Er wordt behoorlijk mysterieus gedaan over wat we kunnen verwachten in Wednesday seizoen 2.

Zilko Tarici, 24-03-2023 06:41

Christina Ricci, bekend van haar rol als Wednesday in The Addams Family uit 1991, heeft fans doen afvragen of haar personage Marilyn Thornhill zal terugkeren in seizoen 2 van Wednesday.

Meer Thornhill?

Na het succes van het eerste seizoen op Netflix werd al snel bevestigd dat het titelpersonage van Jenna Ortega terug zou keren. Hoewel de lotgevallen van mevrouw Thornhill aan het einde van seizoen 1 onduidelijk waren, hint Ricci in een recent interview met ET dat de deur nog steeds openstaat voor de terugkeer van haar personage.

Aldus Ricci:

"Volgens mij mag ik er niks over zeggen. Wat mij betreft staat de deur open. Het was erg leuk om haar te spelen. Het is altijd leuk om de schurk te zijn."

Ortega, die Wednesday speelt in de serie, heeft onlangs haar ontevredenheid geuit over sommige van de verhaallijnen in seizoen 1, met name de overweldigende romantische verhaallijn. Als reactie hierop heeft Ortega bevestigd dat seizoen 2 zich meer zal richten op horror en minder op romantiek, wat een kans kan zijn voor mevrouw Thornhill om haar slechte aard volledig te omarmen.

Een grote vijand

Als een ogenschijnlijk ondersteunende lerares op de Nevermore Academy werd in seizoen 1 onthuld dat mevrouw Thornhill eigenlijk de belangrijkste schurk was. Door haar slechte kant in seizoen 2 te benadrukken, zou mevrouw Thornhill een nog formidabelere tegenstander kunnen worden en de horror-elementen van de show kunnen versterken.
Lees meer over: Christina Ricci, Wednesday, Jenna Ortega, The Addams Family, Yellowjackets, Netflix, Gwendoline Christie

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix