'Stranger Things' team ontkracht belachelijke geruchten over Millie Bobby Brown

Er komen altijd genoeg roddels in de wereld bij een nieuwe productie, maar de schrijvers van 'Stranger Things' moesten dit gerucht toch echt wel even ontkrachten.

Nienke Sterken, 24-03-2023 11:06

Het Stranger Things schrijversteam heeft verschillende geruchten ontkracht waarin werd beweerd dat Millie Bobby Brown een aanbod van $12 miljoen had afgewezen voor een spin-off gebaseerd op haar personage Eleven.
Er is momenteel namelijk een Stranger Things spin-off in ontwikkeling, maar de makers van de serie bevestigden in juli 2022 al dat we in de spin-off geen personages gaan volgen uit de originele serie.

Onlangs beweerde The Daily Mail echter dat Brown in gesprek zou zijn voor een spin-off film gebaseerd op Eleven, maar dat ze het aanbod had afgewezen.

Roddels, roddels, roddels

De schrijvers van Stranger Things hebben op Twitter gereageerd op dat bericht van The Daily Mail en hebben daarmee gelijk het gerucht ontkracht. In dit artikel was dus te lezen dat Brown een miljoenenaanbod had afgewezen om terug te keren als Eleven in een spin-off.

De reactie van de schrijvers bevestigt wat ze eerder hebben gezegd, namelijk dat de spin-off een heel ander verhaal krijgt dan Stranger Things en dat we in de spin-off verschillende dingen kunnen verwachten die we nog nooit eerder hebben gezien. Bekijk de reactie hieronder:Stream alle afleveringen van Stranger Things nu op Netflix.
Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Millie Bobby Brown, Spinoff

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix