Het scheelde maar een haartje of Kaley Cuoco had helemaal niet in 'The Big Bang Theory' gezeten

Kaley Cuoco kwam niet goed door de eerste casting heen van 'The Big Bang Theory'.

Bas de Kramer, 26-03-2023 08:00

De grootste vrouwelijke ster uit The Big Bang Theory was natuurlijk Penny, gespeeld door Kaley Cuoco. Het had echter maar weinig gescheeld of zowel het personage Penny als Kaley Cuoco hadden helemaal niet in de serie gezeten.

1e pilot

In de eerste pilotaflevering zat Penny nog helemaal niet in de serie, Net als Wolowitz en Koothtrappali overigens. De actrice Jodi Lyn O'Keefe werd als eerste gecast om in deze pilot het personage 'Katie' te spelen. Na een nadere lezing van het script werd O' Keefe vervangen door Amanda Walsh. Kaley Cuoco probeerde deze rol van Katie te krijgen, maar werd daarop afgetest,

Katie out

Nadat de pilot was uitgebracht, werd duidelijk dat het publiek niet op het personage Katie zat te wachten. CBS besloot de serie evengoed een kans te geven maar dan moest het script worden aangepast.

Penny in

Op deze manier verdween Katie. verscheen Penny, net als Wolowitz en Koothtrappali, alsnog in de serie en werd Kaley Cuoco de grote ster!

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max


Lees meer over: the big bang theory, hbo max, simon helberg, howard Wolowitz, kaley cuoco, jim parsons, kunal nayyar, howard wolowitz, simon helberg, amy fowler, mayim bialik

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix