Een nieuwe '24'-serie moet één ding veranderen volgens Kiefer Sutherland

De ster vindt dat het televisielandschap enorm is geëvolueerd en series moeten daarin meegaan.

Glenn Walsh, 26-03-2023 11:11

Aan het begin van het millennium leerde de wereld Jack Bauer kennen als de federale agent in de megahit 24. Hij vertelde al eerder geïnteresseerd te zijn in een terugkeer, maar nu meldt hij dat er wel een bepaalde verandering voor nodig is.
Acteur Kiefer Sutherland is in ieder geval hoopvol om nog eens terug te keren in wat voor versie dan ook van de hitserie 24. Naast dat hij de hoofdrol speelde was hij ook uitvoerend producent dus weet hij wat er nodig was om de serie te maken. Het is volgens hem nu belangrijk te kijken naar welk medium geschikt om 24 een nieuw leven te geven.

Tegenwoordig heeft het publiek de macht

Sutherland vindt namelijk dat lineaire televisie nog genoeg bestaansrecht heeft om leuke sitcoms als Cheers en Friends uit te zenden alleen is het televisielandschap zo geëvolueerd is en het publiek zoveel machtiger is en zoveel meer kennis heeft dan ooit tevoren. Als hij een goed verhaal krijgt twijfelt hij in ieder geval niet om weer mee te doen.

De serie heeft sinds het eind van de reguliere looptijd van 2001 tot 2010 een soort van revival gekregen in 24: Legacy alleen werd deze met gemengde reacties ontvangen. Sutherland vindt dat het verhaal niet voltooid is achtergelaten en ziet toekomst in een waardig afscheid van het personage van Jack Bauer. Misschien wel op een van de streamingdiensten.

Hoe dan ook kan je alle afleveringen van het originele 24 nog eens terugkijken op Disney+.


Lees meer over: 24, Legacy, Friends, Cheers, Jack Bauer, Kiefer Sutherland, Paramount, FOX, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix