search
Scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix krijgt gelijk twee versies
Films / Nieuws

Scifi-film 'Rebel Moon' van Netflix krijgt gelijk twee versies

De scifi-film van regisseur Zack Snyder komt dit jaar op 22 december naar Netflix. Niet alleen wordt de film opgesplitst in tweeën, we krijgen van elk van deze versies ook nog een R-rated versie.

Zoals gezegd, er komen twee films voor Rebel Moon. Naast deze films wordt er al gekeken naar een spel en naar een spin-off.

Nu dus niet alleen twee 'gewone' films maar ook verlengde R-rated versies. Genoeg om naar uit te kijken voor het einde van het jaar.



Nieuwtjes


Andy Koyama, werkzaam aan de film als re-recording mixer wist een aantal nieuwtjes te delen.

"Het is heel spannend. Het is een grote, enorme, ruimte - ze willen waarschijnlijk niet dat ik dit zeg - 'Star Wars'-, 'rebellen tegen het evil empire' ding over allerlei verschillende werelden. Het is echt leuk."

"Er komen dus twee films. Ik denk dat we dat mixen van juni tot februari. Er zullen ook uitgebreide R-rated versies zijn van elk van de twee films, dus we gaan vier verschillende speelfilms mixen."

Cast


Zack Snyder staat aan het roer van deze film. Snyder is onder meer bekend van Army of the Dead, Justice League en 300.

In de film zijn onder meer rollen weggelegd voor Jena Malone (The Neon Demon), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs) en Cary Elwes (Saw).

Rebel Moon


De film zal vanaf vrijdag 22 december te streamen bij Netflix. Er is tot op heden nog geen teaser of trailer. Wel kan je in onderstaand filmpje een glimps ervan opvangen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen