search
De 'Scrubs' reünie film gaat er hoe dan ook komen!

De 'Scrubs' reünie film gaat er hoe dan ook komen!

"We grappen wel eens: de eerste keer dat er zes maanden voorbij gaan waarin we elkaar niet hebben gezien, doen we de film"

Daan Kusen
Negen maanden geleden kwamen de cast en crew van Scrubs bijeen tijdens het ATX TV Festival om terug te kijken op de show en om de toekomst te bespreken.Onvermijdelijk


In een recent interview van Variety met Bill Lawrence, over zijn nieuwe serie Shrinking wordt de tv-maker er nog eens naar gevraagd.

"Het is fantastisch dat zowel de cast van de show als het productieteam zo goed zijn dat ze allemaal werk hebben," zegt Lawrence.

"En de grootste reden om zo'n project te beginnen is niet het werk, maar dat we er stuk voor stuk plezier in hebben om samen te zijn."

Daarom komt iedereen die aan Scrubs gewerkt heeft nog steeds graag samen.

"We grappen wel eens: de eerste keer dat er zes maanden voorbij gaan waarin we elkaar niet hebben gezien, doen we de film," vertelt Lawrence.Ted Lasso en Shrinking


Ondertussen is Bill Lawrence een lucratieve tv-maker. In de afgelopen jaren kwam hij met de hitseries Ted Lasso en Shrinking, voor Apple TV+.

Lawrence heeft de gave om van zijn cast en crew een grote familie te maken die, zo zien we al bij Scrubs ook buiten de camera's om graag met elkaar optrekt.

Ook zien we vaak verschillende acteurs uit de ene serie terugkeren in de anderen. Zo was Neil Flynn, bekend als 'the Janitor' in Scrubs, recent nog te gast in Shrinking. En Zach Braff regisseerde een aflevering.Veel geluk


"Ik heb heel veel geluk in mijn carrière dat met 99% van de mensen waar ik mee werk, ik toch al had willen omgaan. Ik denk dat iedereen uit Spin City wel een keer te gast is geweest in Scrubs," aldus Lawrence.

"Het gaat maar in cirkels. Ik wil er niet te diep op ingaan, maar ik denk dat mensen meer Neil Flynn zullen zien in Shrinking volgend seizoen. Ik zou ook heel graag iemand uit Ted Lasso in deze wereld zien."Wanneer de Scrubs film daadwerkelijk gaat verschijnen weet niemand nog. Ondertussen komen de cast en crew van de show wel op een kleinschaliger manier samen in de podcast van Zach Braff en Donald Faison.Aanbevolen artikelen