search
Setvideo toont Stormtrooperscène uit 'Andor' seizoen 2
Series / Nieuws

Setvideo toont Stormtrooperscène uit 'Andor' seizoen 2

Een setvideo van Stormtroopers uit Andor seizoen 2 is online opgedoken.

De heetste Star Wars-serie van het moment is natuurlijk The Mandalorian, maar het vorig jaar verschenen Andor is ook nog steeds razend populair. En het tweede seizoen daarvan is al ontwikkeling!

De Star Wars-serie Andor gaat twee seizoenen beslaan, waarvan het eerste sinds vorig jaar te zien is op Disney Plus en waarvan het tweede momenteel in productie is. Hier is alvast een kleine teaser.

Andor seizoen 2


Een Twitter-gebruiker postte een video op het socialmediaplatform waarin we een scène gefilmd zien worden, op locatie in Valencia in Spanje. Veel toont de video niet, het gaat namelijk alleen om een groepje Stormtroopers dat voorbij komt lopen.

De prachtige architectuur zorgt echter wel voor een mooi Imperial-plaatje, dat zo in de Star Wars-franchise past.

Veel is er nog niet bekend over het tweede en laatste seizoen van Andor, maar waar het eindigt weten we natuurlijk wel al: Andor is een prequel op Rogue One: A Star Wars Story, wat weer een prequel is op de allereerste Star Wars-film, Episode IV: A New Hope.

Waar Rogue One begint is dus ongeveer waar Andor zal eindigen.

Aangezien de serie nu al in productie is, kunnen we seizoen 2 van Andor waarschijnlijk in 2024 verwachten. Laat in 2023 is misschien ook nog wel een mogelijkheid.

Kijk Andor nu op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen