Wat is de toekomst van dit vaste castlid in 'Grey's Anatomy'?

In een interview met The Wrap spreekt een vertrouwd gezicht over seizoen 20.

Valeria Milić, 02-04-2023 09:20

Onlangs werd bekend dat er een 20e seizoen komt van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy. Kevin McKidd, die Owen Hunt speelt, is sinds seizoen 5 in de serie te zien.
In het huidige seizoen regisseert McKidd aflevering 12. Hij vertelt in het interview over zijn werk in de serie, tevens deelt hij of hij openstaat voor nog een seizoen.

Polariserend personage

De cast voor seizoen 20 is niet aangekondigd, er is momenteel dus nog niets bekend. Op de vraag of hij terugkeert, zegt McKidd het volgende: "Ik zou het niet weten. Ik vind het nog steeds leuk om Owen te spelen. Hij is een uitdagend personage, en ook wel polariserend. Hij is zeker niet perfect, hij maakt fouten maar heeft een groot hart. Ik ben erg trots op de serie en waar deze voor staat, en heb voorlopig geen plannen om te vertrekken".

Derde vertrek in korte tijd

Mocht het zo zijn dat Owen Hunt onverwachts toch vertrekt uit Grey Sloan Memorial, dan wordt daarmee Camilla Luddington (Jo Wilson) de 'oudgediende'. Zij speelt sinds seizoen 9 in de serie. Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) zijn de enige twee acteurs die vanaf het allereerste seizoen al deel uitmaken van Grey's Anatomy. Hopelijk zal McKidd, na Ellen Pompeo en Kelly McCreary, niet de derde acteur zijn die in korte tijd de serie verlaat.

Kijk Grey's Anatomy iedere dinsdagavond om 20.30 u op Net 5.

Ook kun je seizoen 1 tot en met 18 van Grey's Anatomy streamen op Disney+. Seizoen 19 zal hierop te zien zijn vanaf 1 juni 2023.

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, James Pickens, Chandra Wilson, Kevin McKidd, Kelly McCreary

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix