'WandaVision' herhaalt door ideeën van Elisabeth Olsen grotere MCU fouten

Elizabeth Olsen weet blijkbaar niet wat het beste is voor haar eigen personage in de MCU.

Adrienne Koolen, 03-04-2023 13:49

Elizabeth Olsen heeft heel veel ideeën voor de terugkeer van de Scarlet Witch. Blijkbaar leert de MCU niet echt van hun fouten, want Olsens ideeën zouden voor precies dezelfde fouten zorgen die al eerder zijn gemaakt.
Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) is een heel erg complex personage en dat komt in alle Marvel films en series heel duidelijk naar boven. In WandaVision namen we een diepere kijk in de gedachten van Wanda, maar hier zit ook een groot risico aan.

Wanda is door de jaren heen best wel wat verandert. Ze begon als vijand van de Avengers, maar behoort nu toch echt tot de groep superhelden. Na de traumatische gebeurtenissen van Infinity Saga zet MCU Wanda weer op weg om de schurk te worden.

Dezelfde fouten

Hier is Olsen het niet helemaal mee eens. Ze hoopt dan ook dat er in de toekomst meer humor met Wanda te beleven is. Dit is in theorie een goed idee, maar dit kan voor grote problemen zorgen als Wanda werkelijk terugkeert.

De fout om meer humor te gebruiken is namelijk ook gemaakt in Thor: Love & Thunder. Hierdoor is Thors reputatie binnen de MCU heel erg beschadigd en het zou zonde zijn om deze fout te herhalen met de Scarlet Witch.

Bekijk hieronder een achter de schermen video en stream WandaVision op Disney+.

Lees meer over: Wandavision, Elizabeth Olsen, Avengers, MCU, Wanda, Thor, Scarlet Witch

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie