search
Deze films stream je deze week op Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze films stream je deze week op Netflix

Ook deze week brengt Netflix ons een aantal nieuwe titels. Of je nu van fantasy houdt, liever een Nederlandstalige film aanzet of graag wegzwijmelt, deze opties zijn er allemaal.

Een aantal mooie titels welke je vanaf deze week kan streamen bij Netflix. Welke ga jij kijken?

Chupa


Het wachten op deze prachtige fantasyfilm is bijna voorbij. Vanaf vrijdag 7 april kun je bij Netflix Chupa streamen.

De dertienjarige Alex gaat op familiebezoek in Mexico. In eerste instantie kijkt hij hier niet heel erg naar uit totdat hem iets overkomt wat niemand had kunnen voorspellen. Hij komt hier een jonge chupacabra tegen, een mythisch wezen waar hij mee bevriend raakt. Hij komt erachter dat zijn nieuwe vriend Chupa een geheime geschiedenis heeft met zijn familie. Daarnaast zit er ook een gevaarlijke wetenschapper achter het wezen aan om te proberen zijn krachten te beheersen.



Kwestie van Geduld


Vanaf donderdag 6 april stream je deze film van eigen bodem bij Netflix.

Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?



Hunger


Vanaf zaterdag 8 april stream je deze Thaise thriller bij de dienst.

Aoy wordt gescout door iemand van het restaurant Hunger. Zij werkt op dat moment bij het Noodles restaurant van haar ouders. Wanneer zij besluit om toch richting restaurant Hunger te gaan, ontmoet zij een chefkok die een niet al te fijne werkwijze heeft. Hoe zal zij zich staande houden?



En ook deze nog


Naast deze toppers komen er nog een aantal films deze week naar Netflix.

Vanaf woensdag 5 april kan je de romatische film Colors of Love streamen.

Op vrijdag 7 april zie je bij de dienst ook Oh Belinda, kijk deze hier. Ook zie je Kings of Mulberry Street: Let Love Reign van deze dag op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen