search
Deze aflevering van 'The Big Bang Theory' ging veel te ver
Series / Nieuws

Deze aflevering van 'The Big Bang Theory' ging veel te ver

Howard speelt een nogal discutabele rol in deze controversiƫle aflevering.

Fans op social media zijn het er over eens: de eerste aflevering van het vierde seizoen van The Big Bang Theory is de controversieelste aflevering ooit. Het gaat om de aflevering 'The Robotic Manipulation'.

Dat de personages uit de serie veelal nogal vreemde karaktereigenschappen hebben, is natuurlijk bekend en is ook juist waarom de serie zo goed is. In deze aflevering was het allemaal wel erg extreem.

Howard's robotarm


De aflevering staat in het teken van Howard, die een interessant stukje technologie in handen heeft gekregen. Zoals de titel van de aflevering al doet vermoeden, gaat het hier om een robotarm die kan worden geprogrammeerd om te doen wat de programmeur wenst.

Oei


Howard gebruikt de robotarm in eerste instantie voor onschuldige dingen als massages maar komt daarna op het idee om de arm te gebruiken voor zijn eigen genot. De robotarm komt uiteindelijk vast te zitten en er moet een ambulance worden gebeld om zijn zaakje te redden.

Familieshow?


Een aantal fans vond dit echt te ver gaan en zij noemden Howard een engerd en een viezerik. Ook vonden zij dat The Big Bang Theory een familieshow moest blijven en dat de makers hier echt over de grens waren gegaan.

Deze klagende fans werden op hun wenken bediend want Howard ontmoette snel daarna Bernadette en werd daardoor een wat minder griezelig personage.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen