search
Heb je hier ooit over nagedacht? Hoe oud zijn de personages in 'The Big Bang Theory' eigenlijk?
Series / Featured

Heb je hier ooit over nagedacht? Hoe oud zijn de personages in 'The Big Bang Theory' eigenlijk?

Een klein onderzoekje naar de leeftijden van de hoofdpersonages in 'The Big Bang Theory'.

Heb jij enig idee wat de leeftijden waren van Sheldon, Penny, Leonard, Raj en Howard? Serietotaal zocht voor je uit hoe oud The Big Bang Theory-personages nu precies waren aan het begin van seizoen 1.

Het is altijd lastig om de leeftijden van personages in langlopende series te raden. Veelal is hier in de serie geen duidelijke aandacht voor en blijf je altijd een beetje gissen hoe oud een personage nu precies is. Stelregel lijkt wel dat de acteurs veelal ouder zijn dan de personages die zij spelen.

Sheldon


Voor Sheldon hoeven we niet te raden hoe oud hij is, zowel in The Big Bang Theory zelf als in The Young Sheldon wordt aangegeven dat Sheldon werd geboren in februari 1980. Dit betekent dus dat Sheldon in het eerste seizoen van The Big Bang Theory 27 jaar oud was.

Leonard


Leonard verschijnt in de eerste aflevering als kamergenoot van Sheldon en er wordt onthuld dat hij slechts een paar maanden jonger is dan Sheldon. Ook Leonard is dus 27 jaar oud in het eerste seizoen.

Penny


Penny is het jongste personage uit de serie. Zij is geboren in 1985 en is daarmee 21 jaar oud.

Raj


Raj verschijnt in het eerste seizoen al een paar keer op het beeld. Pas later werd hij één van de hoofdpersonages. Volgens het plot is hij geboren in oktober 1981 (in New Delhi) en is hij aan het begin van de serie dus 26 jaar oud.

Howard


Howard heeft geen academische historie en het is dus lastiger zijn leeftijd op basis van zijn schoolverleden vast te stellen. In de serie blijkt echter dat hij net zo oud is als zijn beste vriend Raj, en hij is dus ook 26 als de serie verschijnt.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




Aanbevolen artikelen