search
Geweldige nieuwe seriehit op Netflix; 100% op Rotten Tomatoes en kijkcijfers door de stratosfeer!
Series / Nieuws

Geweldige nieuwe seriehit op Netflix; 100% op Rotten Tomatoes en kijkcijfers door de stratosfeer!

De bijzondere en nieuwe serie 'Beef' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De nieuwe serie Beef scoort flinke kijkcijfers in haar eerste dagen op Netflix. De serie is gelijk in de top 10 van de meest bekeken series beland. Ook heeft de serie een 100% op Rotten Tomatoes te pakken!

Plot


De serie gaat over twee personages die het met elkaar aan de stok krijgen in een verkeersruzie. Klusser Danny Cho (gespeeld door Steven Yuen) krijgt ruzie met Amy Lau (gespeeld door Ali Wong) . De ruzie lijkt uiteindelijk te worden gesust. Danny weet Amy uiteindelijk echter op te speuren, belt bij haar aan, doet zich voor als aannemer en plast vervolgens haar badkamer onder.

Wraak


Amy heeft vervolgens natuurlijk een reden om wraak te nemen op Danny en dit loopt in 10 afleveringen totaal uit de klauwen in een soort eindeloze cyclus van wraak. Naarmate de serie vordert, blijkt dat de ruziemakers meer met elkaar gemeen hebben dan ze zouden willen. Ze lijden allebei flink onder de druk van de maatschappij.

De serie is daarmee een bijzonder amusante aanklacht op de huidige maatschappij. 10 afleveringen lang genieten van deze absurde wraak? Kijk de serie hier op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen