search
Zie hoe Chris Hemsworth reageert op de trailer voor 'Extraction 2'
Films / Video/clip/featurette

Zie hoe Chris Hemsworth reageert op de trailer voor 'Extraction 2'

Vanaf 16 juni stream je bij Netflix 'Extraction 2', het vervolg op het succesvolle eerste deel.

Eerder kregen we van Netflix een knalharde trailer. Netflix geeft ons nu ook een video waarin we zien hoe Hemsworth, die terugkeert als Tyler Rake, reageert op een aantal zaken die je ziet in de trailer.

Synopsis


Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de situatie enorm gevaarlijk wordt, en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney, om ultieme wraak te nemen.

Actie, precisie en adrenaline


De trailer zit vol actie, geweld, flashbacks en nog meer gaafs. In de onderstaande video geeft Hemsworth toelichting op wat we zien.



"Het ziet er misschien chaotisch en manisch uit, maar het was een delicate dans tussen ons allemaal. De precisie was nodig om het allemaal goed te laten werken."

"Deze film is verbluffend, opwindend, vol van energie en adrenaline en veel actie.

Trailer


Hoe geweldig het ook is om de trailer met de woorden van Hemsworth te kijken, is het hieronder ook nog mogelijk om de trailer te bekijken zoals hij origineel is.

Vanaf 16 juni kunnen we Extraction 2 streamen bij Netflix. Nog genoeg tijd dus om het eerste deel te gaan bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen