search
Stopt Samuel L. Jackson binnenkort met zijn rol in het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Stopt Samuel L. Jackson binnenkort met zijn rol in het Marvel Cinematic Universe?

Zien we Samuel L. Jackson als Nick Fury in Secret Invasion voor het laatst, of is zijn rol in het MCU nog lang niet afgelopen?

Samuel L. Jackson heeft veel iconische personages gespeeld, maar zijn rol als Nick Fury in het Marvel Cinematic Universe staat zonder twijfel dicht aan de top van de lijst. Maar zit het einde van zijn personage eraan te komen?

In de nieuwe Secret Invasion-trailer zegt Nick Fury de mysterieuze woorden "the end is closer than we think." Of hij het hiermee over zijn eigen personage heeft is onduidelijk, maar het zou zomaar kunnen...

Nick Fury in het MCU


De nieuwste beelden van Secret Invasion tonen een voortvluchtige Fury, vaak zonder ooglapje, terug van zijn 'vakantie' om losse eindjes op te lossen op Aarde. "This is personal," zegt Fury als hij voor het eerst zijn neppe begraafplaats bezoekt sinds Captain America: The Winter Soldier.

Dingen zijn een stuk slechter nu dan toen Fury de planeet Aarde achter zich liet, waarop hij reageert: "why do you think I came back?" De spanningen zullen dus hoog oplopen in Secret Invasion.

Maar of Fury het nu overleeft of niet, één ding is zeker: we gaan hem nog terugzien in The Marvels, de aankomende Captain Marvel-sequel waarin de Avenger samen gaat werken met Kamala en Monica Rambeau (Teyonah Parris van WandaVision).

Secret Invasion geeft ons vanaf 21 juni een kijkje achter het ooglapje van Nick Fury. The Marvels is vanaf 10 november in de bioscopen te zien.

Check de Marvel-franchise nu op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen