search
'The Big Bang Theory' stopte ermee op het slechtst mogelijke moment
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' stopte ermee op het slechtst mogelijke moment

'The Big Bang Theory' en de corona-uitbraak, dat had een hoop leuke scènes op kunnen leveren.

De hitserie The Big Bang Theory eindigde in 2019 en dat was achteraf bezien misschien wel het slechts mogelijke moment om de serie stop te zetten.

The Big Bang Theory liep uiteindelijk 12 seizoenen, begon in 2007 en was vanaf 2020 niet langer te bekijken. Om precies op dit moment te stoppen, dat is achteraf bezien toch wel een erg ongelukkig moment geweest.

Covid


Denk je eens in hoe het zou zijn als de nerds met de Covid-pandemie werden geconfronteerd? Hoe zou Sheldon hier mee om zijn gegaan? Jim Parsons zei hierover in een interview dat het waarschijnlijk wel goed zou komen met Sheldon. Hij zou op alles zijn voorbereid en hij zou 'social distancing' vooral als prettig beschouwen omdat iedereen lekker bij hem uit de buurt zou blijven.

Testen


Fans opperen dat Sheldon waarschijnlijk ook iedereen elke dag een Covid-test zou laten doen voordat ze het appartement binnen zouden mogen. Stel je verder eens voor hoe gek iedereen zou worden als ze met Sheldon samen in quarantaine zouden moeten?

Griep? Wegwezen!


Andere fans geven overigens aan dat Sheldon waarschijnlijk helemaal niemand in zijn buurt zou toelaten, ook niet met een negatieve Covid-Test. In één van de aflevering gooit hij Penny namelijk het appartement uit nadat hij begrepen heeft dat er griep in haar familie heerst.

Achteraf gezien dus best een gemiste kans dat de serie net op dit moment stopte en we de sterren uit [i[The Big Bang Theory[/i] nooit hebben kunnen zien schitteren tijdens de Covid-pandemie.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen