search
Ahsoka uit 'The Mandalorian' krijgt eigen spin-off! Check nú de trailer
Series / Trailer

Ahsoka uit 'The Mandalorian' krijgt eigen spin-off! Check nú de trailer

Het populaire personage Ahsoka uit 'The Mandalorian' heeft haar eigen spin-off gekregen en de eerste teaser trailer is nu te zien.

Het populaire Star Wars-personage Ahsoka krijgt haar eigen spin-off serie op Disney+ en de hoofdrolspeler heeft bekendgemaakt wanneer we de serie kunnen verwachten. Daarnaast heeft Disney+ nu de eerste beelden vrijgegeven.

Ahsoka was voor het eerst te zien als animatie in Star Wars: The Clone Wars en daarna werd ze tot leven gebracht in The Mandalorian door Rosario Dawson. Later werd bekend dat ze een eigen spin-off serie zou krijgen.

Releasedatum


Afgelopen vrijdag heeft Dawson laten weten op de Star Wars Celebration in London dat we Ahsoka "binnenkort" kunnen verwachten. Dit nieuws wordt nu bevestigd door Disney+, want de streamingdienst heeft officieel bekendgemaakt dat de serie in augustus van dit jaar zal verschijnen.

Teaser Trailer


Daarnaast heeft Dinsey+ vandaag de teaser trailer voor Ahsoka vrijgegeven. Als we de trailer moeten geloven dan zal de serie onwijs spannend worden. Bekijk de trailer hieronder:Castleden


Er is verder nog niet veel informatie bekend over de spin-off, maar we weten dus wel zeker dat Rosario Dawson terug gaat keren voor haar rol als Ahsoka Tano. Daarnaast weten we ook dat Mary Elizabeth Winstead en Natasha Liu Bordizzo mee gaan spelen in de serie.

Stream Ahsoka vanaf augustus op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen