search
'The Flash'-acteur had weinig goede bedoelingen met laatste aflevering
Series / Nieuws

'The Flash'-acteur had weinig goede bedoelingen met laatste aflevering

Een klassiek meningsverschil tussen de makers en de acteur om de invulling van de rol.

Eén van de helden uit de DC Comics is bezig aan zijn laatste seizoen van de serie The Flash. Naarmate het einde in zicht kwam had hoofdrolspeler Grant Gustin een bepaald idee voor het einde, maar daar stak showrunner Eric Wallace een stokje voor.

In een interview vertelt Gustin dat hij een idee had om Barry te laten sterven en daarna te veranderen in de bliksemschicht die hem oorspronkelijk zijn gave had gegeven. Ondanks de vele verhaallijnen in de serie was dit nou niet bepaald het idee waar showrunner Wallace op zat te wachten.

Laat hem een heldendood sterven


Gustin vertelt er zelf over: "Toen ik dacht aan het einde was er een theorie dat Barry zichzelf zou opofferen om de Speed Force levend te houden en de bliksemschicht te worden die hem oorspronkelijk raakte. Ik wilde altijd dat hij een heldendood zou sterven alleen was Eric daar erg op tegen. Ze wilden echt een happy ending voor Barry en Iris."

Showrunner Wallace heeft verder niet gereageerd op het verhaal maar deelt wel dat het een hele emotionele periode is geweest toen iedereen realiseerde dat het einde echt in zit kwam. Volgens hem zijn er veel tranen gelaten in het kantoor van de schrijvers gezien het de laatste keer zou zijn dat ze hun favoriete personages konden schrijven.

Kijk elke week een nieuwe aflevering van The Flash op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen