De meest gehate aflevering van 'The Flash'... zit in het laatste seizoen

"In een laatste seizoen kun je je zo'n aflevering als deze niet veroorloven"

Daan Kusen, 01-04-2023 13:52

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

The Flash stevent snel af op de finale, maar niet voordat de CW serie nog één keer een uitschieter klaarspeelt. Maar dan wel in de verkeerde richting.

Laagste score

Het is niet raar dat een show die bijna negen seizoenen erop heeft zitten soms een slechte aflevering heeft. Afleveringen die door fans gehaat worden.

The Flash speelt het klaar om zo'n aflevering niet in het tweede of vijfde seizoen te stoppen... maar in het laatste.Aflevering zes

De eer van meest gehate aflevering gaat naar aflevering zes van seizoen 9: The Good, The Bad & The Lucky. Een aflevering waarin meta schurk Becky Sharpe opnieuw geïntroduceerd wordt.

De herintroductie van deze gelukkige meta viel niet goed bij de fans. Dit blijkt wel uit de score op IMDB.

De aflevering krijgt een 3.7, wat significant lager is dan de eerste meest gehate aflevering, die een 4.8 heeft.Heftige reacties

De reacties van de kijkers liegen er niet om.

"De meeste castleden spelen zo kinderachtig dat ik niet snap hoe ze zich niet de ogen uit hun kop schamen tijdens deze afleveringen. Stop The Flash zo snel mogelijk," vindt terrylarosa. Een ster.

"Als je in het laatste seizoen zit, en alle losse eindjes aan elkaar wil knopen, kun je je zo'n aflevering als deze niet veroorloven," zegt jp7570. Geen sterren.

Het laatste seizoen van The Flash is nu bezig op de CW. Elke vrijdag verschijnt er ook een nieuwe aflevering op Netflix.
Lees meer over: the flash, imdb, becky sharpe, sugar lyn beard, ratings, cw, barry allen, grant gustin

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix