search
Legendarische anekdote Kit Harrington; politieagent kende lot van 'Jon Snow' uit 'Game of Thrones' al heel vroeg
Series / Nieuws

Legendarische anekdote Kit Harrington; politieagent kende lot van 'Jon Snow' uit 'Game of Thrones' al heel vroeg

Kit Harrington vertelde deze prachtige anekdote in 'The Tonight Show'

Seizoen 5 van Game of Thrones eindigde met de aanslag op Jon Snow als cliffhanger. Daarna begon het lange wachten, zou Jon Snow het toch hebben overleefd? Alle fans waren met deze vraag bezig behalve één politieagent uit Engeland, want die wist al hoe dit af zou lopen!

The Tonight Show


Inmiddels weten we natuurlijk allemaal dat Jon Snow op miraculeuze wijze weer tot leven werd gebracht, maar destijds tasten we allemaal in het duister. Kit Harrington (die Jon Snow speelde) vertelde daarover deze prachtige anekdote in The Tonight Show starring Jimmy Fallon.

Ontboezeming


Alleen geselecteerde mensen uit het productieteam en Kit Harington wisten wat er zou gaan gebeuren en de schrijvers verboden hem het aan iemand buiten deze binnenste cirkel te vertellen. Harrington gaf aan het stiekem wel aan zijn ouders en zijn vriendin verteld te hebben en deed vervolgens een opmerkelijke ontboezeming.

Te hard gereden


Harrington gaf aan dat hij in die periode door een politieagent werd aangehouden toen hij de maximumsnelheid overschreed. De politieagent zag onmiddellijk met wie hij te maken had en stelde Harrington voor een keuze: hij mocht de agent volgen naar het politiebureau of…..hij mocht de agent vertellen wat het lot van Jon Snow was.

Lord Commander


Harrington besloot de politieagent te vertellen over het vervolg en de politieman reageerde met de woorden: "Ga snel, Lord Commander, zuidwaarts, ver weg van de muur". Harrington kwam met de schrik vrij en kon zijn weg vervolgen.

Een legendarische anekdote dus en een heldenrol van niet alleen Kit Harrington, maar ook zeker van deze politieagent, die een groot fan van de serie bleek te zijn!

Kijk Game of Thrones nog eens terug hier op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen