search
Eerste officiele blik op 'Star Wars'-personage Sabine Wren!
Series / Nieuws

Eerste officiele blik op 'Star Wars'-personage Sabine Wren!

Eindelijk zien we hoe Natasha Liu Bordizzo eruit ziet in de rol van Sabine Wren.

Als onderdeel van een enorme reeks aankondigingen tijdens de Star Wars Celebration Europe in Londen, kregen fans voor het eerst een kijkje op de live-action versie van de geanimeerde rebel Sabine Wren in de komende Ahsoka-serie.

Sabine Wren wordt in de nieuwe serie gespeeld door Natasha Liu Bordizzo (Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny). Het personage is zowel een Mandaloriaanse krijger als een graffitikunstenaar die, alleen al door die twee dingen, een enorme lastpost is voor het rijk.

Verhaal nog onduidelijk


Aangezien Ahsoka deze zomer al debuteert, viel er meer van de serie te zien dan normaal. Naast een poster voor de serie was er ook een teaser-trailer. En, zoals we al eerder zeiden, een foto die fans voor het eerst een duidelijke blik op Sabine gaf.

"Sabine betekent zoveel voor zoveel mensen", zei Bordizzo vorig jaar tijdens Star Wars Celebration Anaheim. "Ik wist al een jaar dat ik Sabine zou spelen, en ik ben zo opgelucht dat ik openlijk kan fangirlen met de rest van jullie".

Zelfs met een trailer is er nog niet veel bekend over het verhaal van Ahsoka. En met de synopsis op YouTube die alleen maar bestaat uit de woorden "Warrior. Outcast. Rebel. Jedi" worden we niet veel wijzer.

We zullen dus geduld moeten hebben tot augustus, want dan verschijnt Ahsoka op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen