search
Zo besliste showrunner 'The Night Agent' wie in welke volgorde doodging
Series / Nieuws

Zo besliste showrunner 'The Night Agent' wie in welke volgorde doodging

De showrunner onthult de redenen voor de volgorde van de slachtoffers in de spionagethriller.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Night Agent gaat over FBI-agent Peter (Gabriel Basso) die een samenzwering ontdekt die zo ver reikt als het Witte Huis. In deze spannende en paranoïde actiethriller vallen uiteraard slachtoffers.

Gezien de formidabele tegenstander halen meerdere personages het einde van het seizoen niet. Showrunner Shawn Ryan heeft echter goed nagedacht over de volgorde.

Wie gaat eerst


In een interview met TVLine deelt Ryan hoe en waarom hij en het team van schrijvers de volgorde hebben bepaald. Ryan: "We zijn er voor gaan zitten om te beslissen of Dale (Phoenix Raei) dan wel Ellen (Eve Harlow) als eerste zou neervallen". De twee huurmoordenaars zitten achter Peter en Rose aan maar komen uiteindelijk zelf om.

Het beste voor Peter en Rose


"De vraag was altijd: wat is het beste voor Peter en Rose? Eerst wilden we Ellen als eerste laten omkomen in aflevering 6 waarbij Dale overleeft. Daar zijn we op teruggekomen".

"Ook bespraken we wat er met Diane Farr gebeurt wanneer ze wordt neergeschoten in aflevering 10. Overleeft ze het of niet? Hawkins' (Robert Patrick) dood in aflevering 2 was ontzettend belangrijk in het boek, daar hebben we niets aan veranderd," besluit Ryan.

The Night Agent heeft duidelijk niets aan het toeval overgelaten en dat is inclusief wie wanneer wordt omgelegd.

Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen