search
Wordt deze fantasyserie op Disney+ de nieuwste hit? Seizoen 2 voor 'Percy Jackson' nu al in productie
Series / Featured

Wordt deze fantasyserie op Disney+ de nieuwste hit? Seizoen 2 voor 'Percy Jackson' nu al in productie

Alle boekenfans van 'Percy Jackson' kunnen niet wachten op het eerste seizoen, maar is seizoen 2 nu al bevestigd?

Auteur Rick Riordan heeft laten weten dat de scripts voor seizoen 2 van Percy Jackson and the Olympians al in de maak zijn.

Riordan is de auteur van de oorspronkelijke boekenserie en hij zal erg betrokken zijn bij de verfilming in samenwerking met Disney+. Fans hebben hierdoor erg hoge verwachtingen van de serie.

Vooruitlopend


De productie van seizoen 1 van Percy Jackson is momenteel nog in volle gang en de verwachting is dat het eerste seizoen pas in 2024 in première zal gaan.

Ondanks dat de releasedatum van seizoen 1 dus nog een hele tijd kan duren, heeft Riordan onthult dat ze nu al bezig zijn met de scripts voor seizoen 2.

Geen zekerheid


Riordan heeft duidelijk benadrukt dat er nog geen officiële bevestiging is voor een tweede seizoen van de serie, maar het lijkt erop dat Disney+ veel vertrouwen heeft in de verfilming.

De schrijverskamer is begonnen met de eerste stappen van seizoen 2, en dat zou niet gebeuren als Disney+ geen toekomst zou zien in de serie.

Kwaliteitsgarantie


Daarnaast is het een goed teken dat er nu al wordt nagedacht over seizoen 2. Bij boekverfilmingen worden vaak te veel elementen in het eerste seizoen gestopt waardoor alles overhaast wordt.

Het lijkt er echter op dat dit niet gaat gebeuren bij Percy Jackson omdat ze nu al bezig zijn met de ontwikkeling van seizoen 2 voordat het eerste seizoen is uitgebracht.



Stream Percy Jackson and the Olympians vanaf 2024 op Disney+.



Aanbevolen artikelen