search
Einde 'No Time to Die' was beter geweest zonder deze scène
Films / Nieuws

Einde 'No Time to Die' was beter geweest zonder deze scène

Bond ontsnapt, na het openen van een beveiligingsdeur, naar het dak van een groot gebouw.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste scènes van No Time to Die zijn verwarrend voor de fans en critici van de film. Een van die scènes blijkt zelfs overbodig voor het verhaal.

Aan het einde van No Time to Die wordt Bond besmet met de dodelijke DNA-technologie: Hercules. Hij doodt zijn vijand Safin die hem even daarvoor probeert tegen te houden om te ontsnappen. Bond ontsnapt, na het openen van een beveiligingsdeur, naar het dak van een groot gebouw.

Scène overbodig


Volgens ScreenRant is deze hele scène overbodig en is de tactiek van de vijand niet helemaal waterdicht. Het heeft voor Safin geen zin om Bond tegen te houden nadat hij besmet is met Hercules.

No time


Bond heeft bovendien maar negen minuten om te ontsnappen, voordat de raketten inslaan. Hiermee wordt het virus en het hele eiland vernietigd. 007 zal volgens dit scenario altijd sterven: door te weinig tijd of doordat hij besmet is geraakt en het virus niet wil doorgeven aan zijn kindje en geliefde.

Emotie


Het einde van de film was nog sterker geweest als Bond niet eens probeerde te ontsnappen na te zijn besmet. Zo was de emotionele impact nog groter geweest.



Prime Video


Wil je de hele film of deze scènes graag bekijken? No Time to Die is te streamen via Prime Video.



Aanbevolen artikelen