search
Wanneer we 'The Pope's Exorcist' op Netflix verwachten
Films / Featured

Wanneer we 'The Pope's Exorcist' op Netflix verwachten

Vanaf 7 april kan je de horror-thriller 'The Pope's Exorcist' zien in de bioscoop. Hierna zal de film naar Netflix komen. Maar wanneer dan precies?

De nieuwste horror film draait net in de bioscopen. We weten dat The Pope's Exorcist uiteindelijk op Netflix te streamen zal zijn. Hieronder een idee over wat we kunnen verwachten uit eerdere ervaringen van films bij Sony vandaan die naar Netflix komen.

Netflix US


Waar het vaak allemaal begint, in de US. Tot nu toe hebben we films van Sony naar Netflix US zien verschijnen tussen de 120 en 225 dagen na het exclusieve bioscoop venster.

Ervan uitgaande dat hier hetzelfde gebeurt, zal The Pope's Exorcist op zijn vroegst op 12 augustus 2023 op Netflix US te zien zijn. Als het ergste gebeurt, komt de film pas in oktober 2023 uit.

Toch nog wel even wachten


Netflix Canada en het Verenigd Koninkrijk ontvangen Sony-films ongeveer twee jaar na hun bioscooprelease. Dat geldt ook voor regio's als Nederland, Griekenland, Japan, Polen, Spanje, Zweden en Zuid-Afrika. Dit betekent dat een release in 2025 het waarschijnlijkst is.

Russell Crowe


De nieuwe horror-thriller, met Russell Crowe in de hoofdrol, is geregisseerd door Julius Avery en is gebaseerd op het echte dossier van pater Gabriele Amorth. Hij deed onderzoek naar de angstaanjagende bezetenheid van een jonge jongen.

Uiteindelijk komt er een eeuwenoud complot aan het licht dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden. Naast Crowe zien we in de film onder andere Daniel Zovatto, Alex Essoe en Franco Nero.

Niet heel erg best


Van de weinige mensen die de film een review hebben gegeven, zijn er een aantal enthousiast, maar een aantal ook zeker niet. Een hoop geven aan dat het enige goede aan de film Crowe is. Nu zijn er nog niet veel reviews dus laten we hopen voor de film en de mensen die hem nog willen gaan kijken, dat dit nog zal veranderen.

Trailer


Bekijk hier de trailer van de film om een indruk te krijgen. Ga je naar de bioscoop, of wacht je toch liever wat langer totdat de film naar Netflix komt?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen