search
 'The Batman'-serie 'The Penguin' krijgt grauwe eerste beelden van HBO Max
Series / Trailer

'The Batman'-serie 'The Penguin' krijgt grauwe eerste beelden van HBO Max

De spin-off komt pas in 2024 uit, maar fans krijgen nu al een eerste blik cadeau.

Een van de meest spraakmakende films van 2022 was de superheldenfilm The Batman. De film werd onder andere geprezen om zijn rauwe en realistische benadering.

Al snel werd bekend dat er een spin-off zou volgen in de vorm van een mini-serie, getiteld The Penguin. De miniserie gaat acht episodes tellen en draait om de opmars van het gelijknamige personage in de criminele onderwereld van Gotham.

The Penguin


Het personage The Penguin werd gecreëerd door Batman-breinen Bob Kane en Bill Finger en is een van Batmans meest langdurige vijanden in de originele comics. Het personage verscheen ook al in The Batman en wordt wederom gespeeld door Colin Farrell.

Teaser


De serie is momenteel in productie, maar HBO heeft nu alvast de eerste beelden de wereld in geslingerd. De teaser is een mix van beelden uit de serie zelf en een aantal behind the scenes-shots. Bekijk hem hieronder zelf.



The Penguin zal pas in 2024 in première gaan en zal bestaan uit acht episodes. Een jaar later zal er ook een sequel volgen op de eerste film. Tot dan kunnen fans de film waar de serie een spin-off van is bekijken op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen