search
Trailer 'John Wick'-serie: fans door het dolle door Katie McGrath
Series / Trailer

Trailer 'John Wick'-serie: fans door het dolle door Katie McGrath

De prequelserie waarin de geschiedenis van 'The Continental' onthuld wordt toont teaser trailer.

Na een succesvolle John Wick: Chapter 4 zitten er twee spin-offs aan te komen. In 2024 wordt Ballerina verwacht, een film waarin Rooney (Ana de Almas) op zoek gaat naar de moordenaars van haar familie. The Continental daarentegen is in september al te zien.

De miniserie bestaat uit drie afleveringen, die ieder ongeveer anderhalf uur duren. In de aanloop daarnaartoe heeft Peacock een trailer geplaatst, deze kun je onderaan bekijken.

The Adjudicator


De trailer toont New York in de jaren 70, met uiteraard de bijpassende discomuziek. De vroege jaren van hotel Continental worden getoond, inclusief Winston Scott (Colin Woodall) en Charon (Ayomide Adegun).



Blijkens de reacties op Twitter zijn de fans erg enthousiast over de aanwezigheid van Katie McGrath in de trailer. Zij is te zien als The Adjudicator, een functie die geïntroduceerd werd in de derde John Wick-film. Kennelijk is dit geen eenmalige functie en bestaat al langer. Dit moment in de trailer is een voorproefje met betrekking tot McGrath's rol in de serie.

The Continental wordt in september 2023 verwacht op Peacock, het is nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen