search
Dit kunnen we verwachten in 'House of the Dragon' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit kunnen we verwachten in 'House of the Dragon' seizoen 2

De maker van 'House of the Dragon' heeft een hint gegeven over de gebeurtenissen in seizoen 2.

De maker van House of the Dragon, Ryan Condal, heeft een hint gegeven over wat we kunnen tegenkomen in seizoen 2.

House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin en de gebeurtenissen spelen zich ongeveer 100 jaar eerder af dan de tijdlijn van Game of Thrones. Het eerste seizoen was een enorm succes en de productie van seizoen 2 is momenteel in volle gang.

Blood and Cheese


In een recente aflevering van de podcast The Stuff Dreams Are Made Of heeft Ryan Condal gehint over wat er gaat gebeuren in seizoen 2. Zo maakte hij een subtiele verwijzing naar 'Blood and Cheese'.

Dit is de bijnaam van twee belangrijke personages die betrokken zijn bij de Targaryen Burgeroorlog en we kunnen dus zeker meer van hen verwachten in het aankomende seizoen.

Rattenvallen


Daarnaast laat hij ook weten dat hij veel onderzoek heeft gedaan naar rattenvallen voor het tweede seizoen. Hij kon verder niet te veel verklappen, maar bekijk zijn uitspraak hieronder:

"We hebben veel onderzoek en ontwikkeling gedaan. Ik heb de laatste tijd heel veel onderzoek gedaan naar rattenvallen, dat kan ik wel zeggen. En ze zijn echt heel cool. Dat is vooral interessant voor de boeklezers, maar iedereen zou op de hoogte moeten blijven," aldus Condal.

Bekijk de hele aflevering van de podcast hieronder en stream House of the Dragon op HBO Max.





Aanbevolen artikelen