Hoofdrolspeler 'The Night Agent' over seizoen 2: "het kan beter"

De immer bescheiden acteur windt geen doekjes om zijn ambities voor het tweede seizoen.

Glenn Walsh, 10-04-2023 14:05

De serie is nog maar net uit en nu al scoort het enorm goed op Netflix. Het staat op nummer één in de Netflix top tien en het tweede seizoen is al besteld. Hoofdrolspeler Gabriel Basso wil er in ieder geval het komend seizoen een schepje bovenop doen.
De 28-jarige Basso vertelt over het tweede seizoen: "Vanwege de respons van de serie en hoeveel mensen ervan genieten en hoeveel uur ze erin hebben gestoken, voel ik me verantwoordelijk en verplicht om het tweede seizoen een stap beter te maken van seizoen 1."

Groter budget, meer explosies

Samen met de maker van The Night Agent Shawn Ryan heeft Basso al het een en ander besproken over waar de serie heen zal gaan. Het maken van het tweede seizoen zit nog in een heel vroeg stadium. Het is nog niet duidelijk wanneer de productie van start gaat. Wat wel bekend is, is dat het budget duidelijk omhoog geschroefd zal worden.

Wat betreft de actie en spanning wil hij graag de lijn van seizoen een doorzetten. Het moet vooral niet te veel over de top zijn. Dus niet meer actie, maar alle gevechten en actiescenes moeten wat fijner afgestemd worden. Gezien Basso in het echte leven geen films of series kijkt zal hij genoeg tijd hebben om zich voor te bereiden op seizoen twee.

Kijk nu alle afleveringen van The Night Agent op Netflix.
Lees meer over: The Night Agent, Gabriel Basso, Shawn Ryan, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in