search
 Ben Affleck doet opvallende onthulling over zijn 'Buffy the Vampire Slayer'-rol
Series / Nieuws

Ben Affleck doet opvallende onthulling over zijn 'Buffy the Vampire Slayer'-rol

De acteur deelt een grappig feitje over zijn enige tekst in de film.

Ooit was ook Ben Affleck een jonge, opkomende acteur die het probeerde te maken in Hollywood. Een van zijn eerste rollen was in de horrorkomedie Buffy the Vampire Slayer uit 1992, de film die de inspiratie was voor de gelijknamige serie enkele jaren later.

Veredelde figurant


Een echt indrukwekkende rol was het niet. Affleck was in de film nauwelijks meer dan een figurant. Hij speelde in een scène een basketbalspeler op de achtergrond, en had maar een enkele zin aan tekst.

Interview


Nu blijkt dat zelfs de enige zin tekst die hij had helemaal niet van hemzelf afkomstig is. Dat onthult de Amerikaan in een interview met Uproxx. ''Ik ging de film kijken met vrienden'', vertelt de acteur.

''En ik klonk heel anders. En ik besefte meteen dat ze mijn tekst opnieuw hadden opgenomen. Ze moesten iemand inhuren om de tekst 'Hey man, take it' in te spreken. Blijkbaar kon ik zelfs dat niet overtuigend genoeg zeggen.''

Air


Inmiddels zijn regisseurs en studiobazen wel overtuigd van Affleck's kwaliteiten, en niet alleen als acteur.

Momenteel draait het goed ontvangen Air in de bioscopen, een film die Affleck regisseerde en waarin hij ook nog eens als acteur in actie komt. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen