search
Het einde van 'The Last of Us' is voorlopig nog niet in zicht
Series / Nieuws

Het einde van 'The Last of Us' is voorlopig nog niet in zicht

We hebben het laatste van The Last of Us op HBO Max voorlopig nog niet gezien, als we de showrunner mogen geloven.

Het eerste seizoen van The Last of Us is nu te zien op HBO Max. Het verhaal volgt de eerste game, maar er is er nog een! Een grotere game, die meer dan één seizoen zal beslaan in de serie.

Iedereen die The Last of Us Part 2 gespeeld heeft zag al aankomen dat de game niet in één seizoen van tv zou passen. Zoals Craig Mazin, showrunner van The Last of Us zegt, is er "behoorlijk wat verhaal om te vertellen" betreft de tweede game.

The Last of Us seizoen 2


In een recent interview bevestigde Mazin dat er inderdaad nog meer dan een seizoen gaat komen van The Last of Us. "Ons plan is om het niet voor slechts een seizoen nog te doen. We zullen nog een tijdje blijven plakken."

Of hij daarmee doelt op meer dan twee seizoenen, is niet duidelijk. Hij sluit in ieder geval niet uit dat er na een derde seizoen ook nog een vierde seizoen komt. Dat hangt waarschijnlijk af van een mogelijke derde game in de franchise, die nog niet aangekondigd is, maar wel logisch lijkt.

Mazin bevestigde tevens dat het tweede seizoen van The Last of Us momenteel nog geschreven wordt. Volgens Bella Ramsey, die Ellie speelt in de serie, begint de productie later dit jaar pas. Een release laat in 2024 of vroeg in 2025 lijkt dan ook de meest waarschijnlijke keuze.

The Last of Us is nu te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen