search
Acteur uit 'Lost' walgde van het einde: "behoorlijk emotioneel"
Series / Nieuws

Acteur uit 'Lost' walgde van het einde: "behoorlijk emotioneel"

Harold Perrineau geeft echter aan dat zijn mening over de Lost-finale veranderd is sindsdien.

Toen Lost in 2008 ten einde kwam, was bijna iedereen teleurgesteld. Vijftien jaar later kijkt één van de acteurs echter met een andere blik op een avontuur waar hij jarenlang nauw bij betrokken was.

Harold Perrineau speelde Michael Dawson in Lost. Kort na het aflopen van de serie gaf hij aan "teleurgesteld te zijn... net zoals de fans teleurgesteld zijn." In een recent interview zegt hij echter iets anders.

Harold Perrineau over Lost


ComicBook interviewde Perrineau voor de première van seizoen 2 van From, waar de acteur vanaf zondag in te zien is. Ook spraken ze kort over het veelbesproken einde van Lost, waar Perrineau het volgende over te zeggen heeft:

"Nou, weet je, vroeger was ik er een beetje gefrustreerd over voor het personage, voor Michael en voor Walt. Maar waar ik aan denk, de mensen die het schrijven en ik waardeer het echt. Het is hetzelfde wat ik waardeer aan From is dat je op deze geweldige rit stapt waar je emotioneel van wordt."

"Dus zes jaar lang, weet je, je bent hier gewoon mee bezig, dit opwindende ding gebeurt voor jou en hoe het ook eindigt, het verandert niet dat je net zes jaar van deze achtbaanrit hebt gehad. Dus mijn standpunt is daarin veranderd, alsof het einde er echt niet toe doet, maar dat de reis er echt toe doet. Ik denk dat het een heel slimme manier was om de finale van Lost te bekijken."

Kortom, als de reis naar het einde toe mooi was, dan maakt het niet zoveel uit dat het einde zelf misschien beter kon. Misschien een mooie les voor Game of Thrones-fans, die net als Lost-kijkers nog steeds bezig zijn met het verwerken van het laatste seizoen.

Bekijk Lost nu op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen