De nieuwe Netflix-film 'Seven Kings Must Die': groot succes?

Filmnieuws - Vanaf afgelopen vrijdag kunnen we bij Netflix het slot van 'The Last Kingdom' zien in de vorm van de film 'Seven Kings Must Die'.

Patricia Koning, 17-04-2023 16:00

Het spectaculaire Seven Kings Must Die is dan eindelijk voor ons te streamen bij Netflix. De eerste reacties zijn binnen, wat vinden we nu eigenlijk van dit slot op The Last Kingdom? Hieronder een greep uit wat men vindt van de film.

Keuze

Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley en anderen zien we terug in de strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden.

Wanneer een alliantie Uhtreds hulp vraagt bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.

Passende finale

Deze historische film scoort op IMDB tot op heden een 7.3/10. Een mooi cijfer dus. Als we naar de scores kijken op Rotten Tomatoes zien we dat deze goed zijn. Op dit moment, maar dat zal nog veranderen naarmate meerdere mensen de film hebben gezien, scoort de film onder de critici 90%. Het publiek scoort de film momenteel lager met 79% maar nog steeds erg goed.

"Als je van 'The Last Kingdom' als serie hield, zul je erg blij zijn met dit laatste stukje middeleeuwse krijgersleven."

"Als al het stof is neergedaald, is 'The Last Kingdom: Seven Kings Must Die' een gebrekkige maar passende finale die dient als een afscheid naar Uhtred en het bloederige leven waar hij alles aan deed om een ​​uitweg te vinden."

"Creatief camerawerk en meeslepende strijd choreografie worden aangevuld met charismatische en sluwe personages, allemaal bekroond met een aangrijpend verhaal."

In vuur en vlam

De mensen op Twitter raken niet uitgepraat over Seven Kings Must Die en velen zijn laaiend enthousiast.

Op Netflix

Seven Kings Must Die stream je bij Netflix. De serie The Last Kingdom, welke afspeelt voor de film, kijk je ook bij de dienst.

Lees meer over: Seven Kings Must Die, The Last Kingdom, Netflix, Alexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, Joseph Millson, Mark Rowley, Toby Regbo, Millie Brady, James Northcote, Adrian Bouchet, Ewan Mitchell, Timothy Innes, Magnus Bruun

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam