Netflix brengt ons deze week weer veel moois

Filmnieuws - Met onder meer 'Seven Kings Must Die' en 'The Woman King' heeft Netflix weer een mooi aanbod voor ons deze week.

Patricia Koning, 10-04-2023 12:53

Netflix geeft ons weer diversiteit deze week. Van historie tot geweld, van humor tot aan horror. Welke ga jij aan je watchlist toevoegen?

The Woman King

Vanaf donderdag 13 april kun je bij Netflix The Woman King streamen. Deze indrukwekkende film pakt een mooie 94% score onder de critici bij Rotten Tomatoes. Onder het publiek zelfs een 99%, deze film moet je dus gezien hebben.

In de negentiende eeuw traint generaal Nanisca een groep vrouwelijke krijgers om het Afrikaanse koninkrijk Dahomey te beschermen tegen een buitenlandse vijand. Deze is vastbesloten om hun manier van leven te vernietigen.


Seven Kings Must Die

Na ruim een jaar en na vijf seizoenen van The Last Kingdom is daar dan vanaf vrijdag 14 april eindelijk Seven Kings Must Die. Het slot van het hele verhaal. Deze stream je vanaf die dag bij de dienst.

Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. Wanneer een alliantie Uhtreds hulp vraagt bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.


En ook deze nog

Naast deze twee grootse films zien we de komende week ook deze films op Netflix.

Vanaf woensdag 12 april stream je de Poolse komedie film, Operation: Nation.

Op vrijdag 14 april zie je bij de dienst Queens on the Run, kijk deze hier. Ook zie je vanaf dezelfde dag de Spaanse horrorfilm Phenomena op Netflix.

Lees meer over: Netflix, Seven Kings Must Die, The Last Kingdom, The Woman King, Phenomena, Queens on the Run

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in