search
Nieuwe beelden van 'The Penguin' met update over première
Series / Foto's

Nieuwe beelden van 'The Penguin' met update over première

Foto's tijdens het filmen tonen Colin Farrell met Cristin Milioti als Sofia Falcone.

The Penguin maakt onderdeel uit van de grote DCU-plannen, waarover eerder bericht is door Variety. James Gunn en Peter Safran zijn twee DC Studios-bazen die verantwoordelijk zijn voor het opzetten en uitwerken van deze plannen.

Er zijn twee grote categorieën. De Batman-films en de spin-off The Penguin zitten in DC Elsewhere. De films en series binnen deze categorie vormen dus gezamenlijk een geheel. De andere categorie is het meerjarenplan waarvan onlangs Chapter One: Gods and Monsters is gestart (bijvoorbeeld Superman en The Swamp Thing).

Strijd om de macht


The Penguin toont de opkomst van Oswald "Oz" Cobblepot (Colin Farrell), en pakt op waar The Batman eindigde. Recent zijn nieuwe beelden van de opnames online gezet.

The Penguin en Sofia strijden om de macht in Gotham's onderwereld na de dood van Sofia's vader, de onderwereldbaas Carmine (John Turturro). Er is per slot van rekening een machtsvacuüm ontstaan. De foto's, die je hier kunt bekijken, laten Farrell en Cristin Milioti zien, die Sofia Falcone speelt.

DC Elseworlds


Het filmen gaat sowieso nog door tot halverwege 2023. De tweede Batman-film verschijnt in 2025, en The Penguin fungeert als prequel. De miniserie wordt in de loop van 2024 op HBO Max verwacht.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen