search
Nieuw bericht over de populaire Netflix-series 'Big Mouth' en 'Human Resources'
Series / Nieuws

Nieuw bericht over de populaire Netflix-series 'Big Mouth' en 'Human Resources'

Een officiële update over deze twee populaire animatieseries door Netflix.

Big Mouth en de spin-off Human Resources mogen dan animatieseries zijn, maar ze zijn toch echt bedoeld voor volwassenen. De makers Nick Kroll en Andrew Goldberg baseerden Big Mouth op hun eigen puberteit.

Big Mouth gaat over de scholieren Nick en Andrew. Uiteraard zijn ze vergezeld door de hormonenmonsters Maurice, Connie en Mona. De spin-off gaat over de hormonenmonsters zelf, die een mens krijgen toegewezen wanneer deze aan de puberteit begint.

Vestigen record


Netflix bericht officieel dat Big Mouth nog een achtste seizoen krijgt, wat gelijk het laatste seizoen wordt. Aangezien seizoen 7 nog moet starten hebben de fans voorlopig nog genoeg om naar uit te kijken. Human Resources eindigt na het aankomende seizoen 2.

Big Mouth vestigt hiermee tegelijkertijd een record. Het wordt hiermee namelijk de langslopende Netflix-serie voor volwassenen.

Series komen samen


Seizoen 8 zal uiteindelijk beide series afronden, waarbij personages uit Human Resources te zien zullen zijn in Big Mouth. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer seizoen 7 respectievelijk seizoen 2 van start zullen gaan.

Kijk Big Mouth en Human Resources op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen