search
Hoofdrolspeler definitief "helemaal klaar" met 'The Flash'
Series / Featured

Hoofdrolspeler definitief "helemaal klaar" met 'The Flash'

'The Flash' heeft 10 mooie jaren gelopen, maar het einde van de serie lijkt nu toch echt in zicht.

Hoofdrolspeler Grant Gustin laat in een nieuwe video weten dat hij al zijn werk voor The Flash heeft afgerond nu het einde van seizoen 9 bijna in zicht is.

The CW is momenteel bezig om hun langstlopende Arrowverse-serie binnen een paar werken af te ronden. Gustin heeft zijn rol als snelste man ter wereld tien jaar lang gespeeld en gaat dit avontuur afsluiten na negen mooie seizoenen. De finale van The Flash wordt op 5 mei uitgezonden op Netflix.

Einde opnames


Gustin heeft voor de laatste keer zijn pak van The Flash aangehad in maart, toen ze de opnames van de laatste aflevering aan het filmen waren.

Er wordt echter nog steeds aan de postproductie gewerkt. Gustin laat nu weten op zijn Instagram dat hij klaar is met zijn laatste ADR-sessie, waarbij hij de stemopnames voor zijn personage als de Scarlet Speedster inspreekt.



Afgerond


ADR staat voor automatisch dialoog vervanging en gebeurt meestal pas nadat een film of serie klaar is met alle opnames. Waarschijnlijk zijn alle andere acteurs van The Flash momenteel ook bezig om de ADR af te ronden.

Tot nu toe heeft alleen Gustin op zijn Instagrampagina bevestigd dat hij helemaal klaar is met zijn werk voor de serie.



Stream alle seizoenen van The Flash op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen