search
Hoofdrolspeelster van hitserie 'Lost' werd af en toe gillend gek van het bijzondere script
Series / Nieuws

Hoofdrolspeelster van hitserie 'Lost' werd af en toe gillend gek van het bijzondere script

Evangeline Lily had soms een hekel aan haar eigen personage in de hitserie 'Lost'.

De hitserie Lost die tussen 2004 en 2010 werd uitgezonden, is nog altijd veelbesproken. Het was een zeer spannende serie over allerlei bovennatuurlijke gebeurtenissen op een bijzonder eiland met de nodige flashbacks en flashforwards.

Schatplichtig


Veel van de tegenwoordige series zijn in meer of mindere mate schatplichtig aan Lost dat bijvoorbeeld de flashback in een heel nieuw licht wist te zetten. Echter, ook Lost was zeker niet zonder 'plotholes'.

Evangeline Lily


Evangeline Lily, speelde Kate Austen; de vrouw waar iedereen verliefd op werd. Zij gaf recentelijk nog eens aan regelmatig flink geïrriteerd geraakt te zijn door de bijzondere plotwendingen die voor haar karakter werden geschreven. Soms werd ze gillend gek van de vreemde verhaallijnen.

Quote


"Ik gooide scripts door kamers toen ik ze las, omdat ik erg gefrustreerd raakte door de afnemende hoeveelheid autonomie die ze kreeg en dat er steeds minder ruimte was voor haar eigen verhaal".

Het verhaal van Lost was met name gericht op de mannen om haar heen en ze vond het best lastig om daardoor heen het verhaal van de sterke vrouw, Kate, te vertellen.

Wil je Lost bekijken, zie de serie dan hier op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen