search
Octavia Spencer brengt teleurstellend nieuws over geliefde serie 'Truth Be Told'
Series / Nieuws

Octavia Spencer brengt teleurstellend nieuws over geliefde serie 'Truth Be Told'

De hoofdrolspeelster van de succesvolle Apple TV+-serie doet een Insta-aankondiging.

Truth Be Told is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek door Kathleen Barber, die van huis uit advocaat is. Haar boek was een hit en de filmrechten werden dan ook snel verkocht.

De hoofdpersoon in de serie is Poppy Scoville (Octavia Spencer). Middels haar podcast heropent zij oude misdaadzaken om de waarheid te achterhalen. Jammer genoeg blijkt het huidige seizoen 3 tegelijk ook het laatste te zijn blijkens Spencer's Instagram-post.

True crime


Spencer geeft aan dat Poppy haar microfoon aan de wilgen hangt. Hiermee komt er een einde aan de populaire misdaadserie. Naast de spannende verhalen boog de serie zich ook over de vraag hoe het zit met de publiekelijke fascinatie voor true crime-verhalen.

Op zichzelf staand


Barber's werk wordt in het eerste seizoen verfilmd, hoewel Poppy geen hoofdpersonage is in het boek. In seizoen 1 zien we hoe Poppy een oude zaak opnieuw onder de aandacht brengt.

Mede door haar is Warren Cave (Aaron Paul) destijds achter de tralies beland. Jaren later vermoedt de podcaster dat de zaak wellicht anders in elkaar steekt. De daaropvolgende twee seizoenen bieden op zichzelf staande verhalen.

Alle drie de seizoenen van Truth Be Told kun je nu streamen op Apple TV+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen