search
Zien we deze oude bekende straks terug in de spin-off van 'The Big Bang Theory'?
Series / Nieuws

Zien we deze oude bekende straks terug in de spin-off van 'The Big Bang Theory'?

HBO Max is bezig met een spin-off, de vraag is of dit personage terugkeert.

In het kader van zijn rebranding heeft HBO Max een spin-off aangekondigd die tot enorm enthousiasme heeft geleid bij de fans. The Big Bang Theory is immers legendarisch, dus een terugkeer wordt vanzelfsprekend met gejuich ontvangen.

Natuurlijk wordt aan de acteurs uit de oorspronkelijke serie gevraagd of zij hierin te zien zullen zijn. Mayim Bialik, die Amy speelde, sprak met E! News over een mogelijke terugkeer.

Onderlinge berichten


Bialik gaf aan dat zij vooralsnog nergens voor benaderd is. Wel is de actrice enthousiast. Bialik: "Ik heb het via dezelfde kanalen vernomen als de rest. We [de hoofdrolspelers] zien elkaar nog steeds, dus we hebben onderling behoorlijk wat berichten verstuurd".

Voor de zekerheid deed ze navraag bij haar agent. "Hij zei dat hij van niks wist. Ik werk met plezier mee aan een dergelijke serie, in welke vorm dan ook. Alleen denk ik dat momenteel de meesten gewoon nog in het duister tasten," aldus de actrice.

Opties voor terugkeer


De huidige reboots laten zien dat personages op verschillende manieren terug kunnen keren. Zo kun je denken aan That 90s Show, waarin de kinderen van de hoofdpersonages de hoofdrol spelen. We zouden in dit geval een serie zien met ondere andere de kinderen van Amy en Sheldon (Jim Parsons). Een andere mogelijkheid betreft een serie die zich afspeelt in de wereld van TBBT. Bialik zou Amy kunnen spelen, maar ook een nieuw personage.

Voorlopig zijn maker Chuck Lorre en Warner Bros. TV bezig om de serie te ontwikkelen, wat betekent dat mettertijd meer bekend zal worden.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen