search
Deze scène uit 'The Big Bang Theory'-finale was een echte flop
Series / Featured

Deze scène uit 'The Big Bang Theory'-finale was een echte flop

Na 12 seizoenen werd 'The Big Bang Theory' afgesloten met twee speciale afleveringen, maar deze scène werd niet zo goed opgepakt door het publiek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een scène uit de finale van The Big Bang Theory viel erg tegen omdat het publiek er amper op reageerde.

Na 12 seizoenen werd in 2019 The Big Bang Theory afgesloten met een speciale tweedelige aflevering. Deze afleveringen werden in het algemeen goed ontvangen, maar er was een specifieke onthulling die de aandacht van de kijkers niet trok.

Teleurstelling


In het boek van Jessica Radloff, The Big Bang Theory The Definitive Inside Story Of The Epic Hit Series, laat producent en schrijver Peter Chakos weten dat de onthulling niet de reactie kreeg die hij had verwacht.

In de finale zagen we namelijk voor het eerst Halley en Michael. Dit zijn de kinderen van Howard en Bernadette en dit had een belangrijk moment moeten zijn in de finale. Het publiek vond deze onthulling echter niet zo interessant. Bekijk de reactie van Chakos hieronder:

Niet zo bijzonder


"Toen we eindelijk de kinderen zagen in de finale, dacht ik dat het publiek veel enthousiaster zou reageren. Ik had zelfs een discussie met Chuck op de set tijdens de opnames en ik zei: 'je moet me de kans geven om de reactie van het publiek te spelen,'" aldus Chakos

Daarna vervolgde hij: "maar hij reageerde in de trant van: 'Het is maar een kind, niemand vindt dat interessant.' Hij had gelijk. Het publiek reageerde niet zoals ik had verwacht. Ik liet te veel ruimte voor een reactie die nooit kwam."



Stream alle afleveringen van The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen